Login Paswoord
ONS SCHOOLBESTUUR
Klik hier

Onze school

Een school was vroeger een organisatie met aan het hoofd een directeur en in de klassen de leerkrachten.

Tegenwoordig is een school een organisatie, waarin een dynamisch team van onderwijzers, opvoeders,, administratieve medewerkers en andere medewerkers ervoor zorgt dat er alles aan gedaan wordt om jullie zoon of dochter de beste mogelijkheden te geven om zich te ontwikkelen tot zelfstandige en ondernemende leerlingen. Dat alles gebeurt met medewerking van de directie, de zorgcoördinator en de leerkrachten die samen met alle betrokkenen regelmatig overleg plegen, om zo op een constructieve manier te bouwen aan de toekomst van jullie spruit.

Dit vergt uiteraard veel organisatie en planning. Vaak zitten ouders met vragen of bedenkingen. In deze rubriek vind je het schoolreglement en de brochures voor het kleuteronderwijs en het lager onderwijs.

Heb je na het lezen nog vragen, stuur dan een mailtje naar secretariaat@lutselus.be.