Login Paswoord
ONS SCHOOLBESTUUR
Klik hier

Onze Droomspeelplaats

Wij bouwen aan een nieuwe kindvriendelijke, beweegvriendelijke en groene speelplaats.

Hiervoor werken we samen met de Gemeente Diepenbeek, Chiro Ludi, de buitenschoolse kinderopvang, e.a. ... We beantwoorden daarbij aan de projectoproep van MOEV, die steun en centen wil geven aan scholen die hun speelplaats willen pimpen en ze openstellen voor (jeugd)verenigingen van de de buurt.

Voor het ontwerp doen we beroep op Eef Coolen, een jonge, beloftevolle tuinaannemer die zich recent in Diepenbeek heeft gevestigd met haar bedrijf "Bolster". Zij en ontwerpster Caro zullen de verlanglijstjes van leerkrachten, kinderen en ouders in concrete vorm helpen gieten.

We rekenen op de hulp en medewerking van ouders en sympathisanten want een speelplaats omvormen tot een Droomspeelplaats is een hele klus!!

Klik HIER voor de visie achter de Droomspeelplaats.

Om alle ouders de kans te geven om hun mening te geven over een toffe speelplaats en op die manier te participeren, hebben we een enquête-formulier gemaakt. Vul het in voor je kinderen apart of voor al je kinderen samen die hier op school zitten. Hoe jonger je kleuter hoe belangrijker jouw mening is, want je kind zal er nog lang plezier aan beleven! Klik HIER voor de enquête.

Vergeet ook zeker niet op de vraag: "Wil je graag meehelpen..." JA GRAAG in te vullen. Misschien heb je verborgen talenten of handige handen in hout en/of bouw en een weekendje of twee tijd om ze uit de mouwen te steken. Tegelijk kan je je groene vingers laten tintelen... Samen met leerkrachten én kinderen kunnen we van onze speelplaats een echte Droomspeelplaats maken.

Als je HIER klikt, zie je de voorlopige resultaten van de bevraging.

Het dossier werd ingediend!! We hebben de deadline van 22 februari gehaald. Nu is het afwachten tot de beslissing op 10 mei 2019. Hopelijk brengen we op ons schoolfeest het goed nieuws van de toekenning!

Via deze link kan je alvast het subsidiedossier nalezen.

Klik HIER om de plannen te bekijken.

Klik HIER voor de deelprojectjes

replica watches fake rolex
 

Bekijk ook deze activiteiten

28-01-2019  Onze Droomspeelplaats
01-09-2017  GIMME
01-09-2017  Media!
01-03-2019  Instapdagen 2,5 jarigen: Meld je aan!
11-09-2019  Planning schooljaar 2019-2020
24-10-2016  Gloednieuwe turnzaal!
02-12-2016  Sinterklaas in onze school!